Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлiк өнімдерінің реологиясы
-
Модуль пәні нақты денелердің реологиялық қасиеттері туралы құзіреттіліктерді қалыптастырады; масса алмасу процестерінің негіздерін; азық-түлік өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттерін; ылғал мен өнімнің байланыс формаларын зерттейді; азық-түлік өнімдерінің негізгі реологиялық қасиеттерін анықтайды, технологиялық өңдеу кезінде тамақ массаларының құрылымдық-механикалық қасиеттерінің өзгеру сипатына талдау жасайды және оларды
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1