Мал азығын өндіру

  • Пәннің мақсаты: Ауыл шаруашылығында табиғи жайылым мен шабындықтардың алатын орнын, табиғи жайылым мен шабындықтардың әр аймақта орналасуын, онда өсетін өсімдік қауымының ерекшеліктерін игереді. Табиғи мал азықтық өсімдік түрлерін, биологиялық және морфологиялық құрылысы мен мал азықтық маңызын, мәдени малазықтық дақылдар, олардың өнімі мен сапасын, табиғи және мәдени жайылымдар мен шабындықтарды тиімді пайдалануды, жақсарту негіздері мен олардың ерекшеліктерін игереді.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top