Жоғары өнімді ірі қара малдарын толық құнды азықтандыруды ұйымдастыру

  • Ірі қара малды азықтандыру саласындағы озық шаруашылықтардың ғылымы мен практикасының қазіргі заманғы жетістіктері зерделенеді; биологиялық қасиеттерін ескере отырып, өнімділігі орта және жоғары деңгейдегі жануарлардың энергетикалық, ақуыздық, көмірсулық, липидтік, минералды және витаминдік қоректенуін нормалау ерекшеліктеріне оқыту жүргізіледі. Ғылыми негізделген азықтандыру жүйелерін және өнімділік бағытына байланысты азықтандыруға жем дайындау әдістерін қолдану арқылы ірі қара малдың өнімділігін арттыру мәселелері қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top