Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану индустриясындағы аудит
-
Бұл пән тамақтану индустриясы саласында аудит жүргізудің негіздері мен әдістерін зерделеуге бағытталған. Студенттер мейрамханалар мен аспаздық кәсіпорындардағы есеп және бақылау процестерін, сондай-ақ осы салаға тән аудиторлық тәжірибелерді, жоспарлауды, орындауды және аудиторлық есеп беруді қоса алғанда, қоғамдық тамақтандыру аудитінің принциптері мен әдістерін, өнімдер мен шикізаттарды есепке алу, шығындарды бағалау сияқты мейрамхана және аспаздық бизнестегі аудит ерекшеліктерін зерттейді ас мәзірі, тағам сапасы мен қызмет көрсетуді бақылау, қауіпсіздік және санитария стандарттарын сақтау және басқа аспектілер, тамақтану индустриясында қолданылатын әртүрлі аудиторлық процедуралар, соның ішінде қаржылық есептілікті тексеру, қорларды түгендеу, сапа мен қауіпсіздікті бақылауды талдау және ішкі басқару жүйелерін зерттейді
-
Образовательная программа 6B04105 Есеп және аудит
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1