Қоғамдық тамақтандырудағы бухгалтерлік есеп

  • Пән қоғамдық тамақтану субъектілерінде бухгалтерлік есепті ұйымдастыру және жүргізу дағдыларын қалыптастыруға мүмкіндік береді. Курс қоғамдық тамақтандыру субъектілерінде есепке алу процесін ұйымдастыру тәртібін, қаржылық есептіліктің халықаралық стандарттарын, оның ішінде ағымдағы активтерді, ұзақ мерзімді активтерді есепке алуды, міндеттемелерді есепке алуды, кәсіпорындардағы кірістер мен шығыстарды есепке алуды, меншікті капиталды есепке алуды, қоғамдық тамақтандыру субъектілерінде қаржылық есептілікті қалыптастыруды зерделеуді қамтиды
  • Образовательная программа 6B04105 Есеп және аудит
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top