Биотехнологияға кіріспе және инклюзия негіздері

  • Биотехнологияның тарихы; тірі организмдердің химиялық құрамы; тағам биотехнологиясының заманауи бағыттары; биологиялық объектілермен жұмыс жасаудың негізгі ұғымдары мен әдістері. Биологиялық агенттер және қоректік орта. Биотехнологиялық өндірістің жалпы нобайы және оның ерекшеліктері. Әр түрлі қабілеттері бар студенттердің білім беру қажеттіліктеріне сәйкес келетін икемді және өзгермелі ұйымдастырушылық-әдістемелік жүйені құру.
  • Образовательная программа 6B05113 Тағам биотехнологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top