Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Астықтың сапасын сараптау
-
Пән астықтың химиялық құрамы мен тағамдық құндылығын, өндіріс технологиясын және кәсіпорындардың материалдық-техникалық базасын, астықты сараптау процесінде нормалауды, стандарттауды және сертификаттауды, сақтау режимдерін және тасымалдауды ұғымдарын береді және зерделейді.
-
Образовательная программа 6B07203 Қайта өңдеу және тамақ өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2