Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану физиологиясының негіздері
-
Бұл пән тамақтануға және оның организмнің физиологиялық функциялары мен ондағы процестерге әсеріне байланысты негізгі принциптер мен процестерді зерттеуге бағытталған. Бұл пән бойынша студенттер әртүрлі тағамдық компоненттердің ағзамен қалай әрекеттесетіні, оның қалыпты жұмыс істеуін қамтамасыз ететіні туралы іргелі білім алады.
-
Образовательная программа 6B07203 Қайта өңдеу және тамақ өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1