Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Гигиеналық негіздер және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Пәннің мақсаты гигиена принциптерін, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптарды және азық-түлік қауіптерінің алдын алу әдістерін оқып үйрену. Пән санитарлық нормаларды, сапаны бақылауды және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің заңнамалық аспектілерін қамтиды
-
Образовательная программа 6B07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1