Тамақ өнеркәсібіндегі сапа аудиті

  • Пәнді оқу мақсаты студенттерді халықаралық және ұлттық стандарттар талаптарына сәйкес тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында ішкі және сыртқы сапа аудитін жүргізу саласындағы практикалық іс-әрекетке дайындау болып табылады, сонымен қатар пән халықаралық және ұлттық стандарттарға сәйкес сапа аудитін жоспарлауды, жүргізуді және құжаттауды қамтиды. Аудит нәтижелерін талдауға, анықталған сәйкессіздіктерге және түзету шараларын әзірлеуге ерекше назар аударылады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top