Азық-түлік қауіпсіздігі менеджмент жүйесі

  • Пәнді оқудың мақсаты ХАССП қағидаттарын және тамақ өнімдерінің өндірісі мен айналымының барлық кезеңдерінде қауіпсіздікті қамтамасыз ету талаптарын оқу болып табылады. Бұл пән тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі менеджмент жүйесінің стандартына сәйкес менеджмент жүйелерін енгізу және қолдау әдістерін қамтиды. Қауіпті талдауға, сыни бақылау нүктелеріне (ХАССП), өнімнің ластануын болдырмау шараларына және процесті бақылауға ерекше назар аударылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top