Стандарттау және сәйкестікті растау

  • Пәннің мақсаты – өнімнің сапасы мен қауіпсіздігін реттейтін нормативтік құжаттарды (стандарттар, нұсқаулықтар, ережелер) және техникалық регламенттерді әзірлеу негіздерін, сондай-ақ халықаралық және ұлттық стандарттарды қолдануды зерделеу. Пән аясында өндірістік процестерді бақылау және талдау әдістері мен өнімнің сәйкестігін растау мәселелері қарастырылады. Негізгі назар тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ететін өнімге, өндірістік процестерге және зертханалық зерттеулерге қойылатын талаптарға аударылады.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top