Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: нан пісіруде қолданылатын негізгі биотехнологиялық үдерістерді, соның ішінде ферментация мен микроорганизмдерді қолдануды зерттеу, нан өнімдерінің сапасын жақсарту үшін биотехнологиялық үдерістерді әзірлеу және оңтайландыру әдістерін меңгеру, сондай-ақ нан пісіру өндірісінің тиімділігін арттыру үшін биологиялық белсенді заттар, мысалы, қышқылдар, ашытқылар мен ферменттерді таңдау және пайдалану дағдыларын дамыту.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1