Нан өнімдерінің биотехнологиясы

  • Пәнді оқытудың мақсаты: нан пісіруде қолданылатын негізгі биотехнологиялық үдерістерді, соның ішінде ферментация мен микроорганизмдерді қолдануды зерттеу, нан өнімдерінің сапасын жақсарту үшін биотехнологиялық үдерістерді әзірлеу және оңтайландыру әдістерін меңгеру, сондай-ақ нан пісіру өндірісінің тиімділігін арттыру үшін биологиялық белсенді заттар, мысалы, қышқылдар, ашытқылар мен ферменттерді таңдау және пайдалану дағдыларын дамыту.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top