Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Теориялық және қолданбалы механика
-
Мақсаты: тамақ өндірісінің технологиялық жабдықтарының жалпы бөлшектерін жобалау мен құрастырудың теориялық негіздері туралы білімді қалыптастыру. Мазмұны: Статика: денелердің тепе-теңдік шарттары, күші, сыртқы күштердің түрлері. Кинематика: механикалық қозғалыс, жылдамдық, үдеу, траектория заңдары. Динамика негіздері. Материалдардың кедергісі: беріктік, қаттылық, беріктік, бөлшектердің тұрақтылығы. Деформация түрлері: созылу-қысу, сдысу, бұралу, иілу және күрделі деформация түрлері. Кернеу күйінің теориясы және беріктігі. Машина бөлшектерінің жіктелуі, оларға қойылатын талаптар. Механикалық берілістер: беріліс, құрт, үйкеліс, белдік, тізбекті берілістер. Редукторлар. Біліктер, осьтер, муфталар және мойынтіректер. Қосылыстардың түрлері.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2