Мал азығын дайындаудың жетілдірілген технологиясы

  • Мақсаты: студенттерге егістік мал азықтық жерлері жақсарту арқылы қорларды тиімді пайдаланып, мал азығының қорын жасау. Мазмұны:Жем-шөп өндірудің ,жем-шөпдайындаудың және азықтандырудың жаңа технологиялары нбілу және түсіну. Азықтардыдайындаужәнеолардыжануарлардыазықтандыруғадайындаутехнологиясынмеңгеру; сүтөнімділігібағытындағыжануарларғаарналғанарнайыазықтардыдайындаубойыншакомпьютерлікбағдарламалардыбілу. Күніне, айына, маусымына және жылына жануарлардың жемгедеген қажеттілік деңгейін жоспарлау мүмкіндігі.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top