Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Құс шаруашылығы, құс өнімдерін өндіру технологиясы
-
Мақсаты: әрбір студент пәнді оқу кезінде құс шаруашылығының біздің және шет мемлекеттегі жағдайымен танысып құстың биологиялық және шаруашылық ерекшеліктері оларды экологиялық таза өнім өндіру үшін аз шығын жүмсай отырып тиімді пайдалану. Мазмұны:Құс өнімдерін өндіру және дайындау технологиясын білу және түсіну, өнімділіктің әртүрлі бағыттарындағы құстың өнімді-биологиялық, сыртқы-Конституциялық ерекшеліктері. Инкубация процестерін, диеталық жұмыртқалар мен бройлер, қаздар, үйректер, Күркетауықтар мен бөденелердің етін өндіру технологиясын білу. Үй құстарының барлық түрлерін толық тамақтандыру және ұстау жағдайларының ерекшеліктері; сапаны бағалау үшін қолданылатын зертханалық талдау әдістерін және көлемнің ұлғаюы мен сапасын жақсарту, сондай-ақ құс шаруашылығы өнімдерінің өзіндік құнын төмендету мәселелерін білу.
-
Образовательная программа 6B08210 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1