Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал азығын өндірудің агрономиялық негіздері
-
Мақсаты: жайылымдық, шабындық және егістік мал азықтық дақылдарының гибридтерін, сорттарын, негізгі түрлерін таңдау мүмкіндіктерін және олардың азық шаруашылығында алынған өзіндік құнын жою жолында және нақты топырақ қыртысты-климат жағдайларын өңдеу технологиясын бағалау. Мазмұны:Өсімдік ботаникасының негіздерін және шабындық және жайылымдық жерлердің құрамдас элементтерін білу, шалғындық және далалық жемшөп өндірісі мәселелерін зерттеу, жемшөп дақылдарының ауыспалы егістерін құру және мәдени жайылымдар мен шабындықтарды ұтымды пайдалану туралы білім. Әр түрлі жем құралдарын тиімді пайдалану дағдылары, ірі Жемге, жануарлардың әртүрлі түрлеріне және олардың өнімділік бағыттары бойынша қажеттілік рационын құра білу. Мал шаруашылығы мен құс шаруашылығы өнімдерін өндіру барысында пайдаланылатын азықтарды, олардың экономикалық тиімділігін есептеуді жүргізу.
-
Образовательная программа 6B08210 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1