Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және сүт өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пән сүт және ет өнімдерінде болып жатқан биотехнологиялық үдерістермен, шикізатпен және ет, сүт өнімдерінің берілген сапалық көрсеткіштерінің қалыптасу, оларды тоңазытып өңдеу және сақтау заңдылықтарымен; ет және сүт өнімдерін өндіру және сақтау процесіндегі биохимиялық, микробиологиялық, физика-химиялық және реологиялық өзгерістермен; микробиологиялық ферментті, биологиялық белсенді заттар мен табиғи ингредиенттерді пайдалана отырып, ет және сүт өнімдерінің технологияларын әзірлеу әдістемелерімен таныстырады. Ашыған сүт өнімдерін алу бойынша құзыреттілікті қалыптастырады, еттің пісуі, өнімнің бүлінуі ұғымымен таныстырады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1