Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
F&B менеджменті
-
Мақсаты: мәзірді жоспарлау, сапаны бақылау, персоналды басқару және қаржыны қоса алғанда, тамақ және сусын қызметі (F&B) операцияларын басқару дағдыларын дамыту. Қысқаша мазмұны: курс тамақтану және сусын негіздерін, соның ішінде персоналға қойылатын талаптарды, ресурстар мен жабдықтарды басқаруды, қонақтарға қызмет көрсету тәртібін және F&B стратегиясын жоспарлау және іске асыру негіздерін зерттеуге бағытталған.
-
Образовательная программа 6B11103 Туризм және қонақжайлылық
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1