Гастрономиялық туризм

  • Мақсаты: студенттердің туристік өнім және мейрамханалық қызмет көрсету негіздері ретінде ұлттық тағамдар туралы білім жүйесін қалыптастыру. Қысқаша мазмұны: курс гастрономиялық туризмнің теориялық негіздерін, оның тарихын, дамуын, негізгі тұжырымдамалары мен тенденцияларын, сондай-ақ қонақжайлылық индустриясындағы маңыздылығын, әлемнің әртүрлі елдерінің ұлттық тағамдарының ерекшеліктерімен танысуға бағытталған. Әлемнің әртүрлі елдерінің ұлттық тағамдарының ерекшеліктерін біледі, олардың туристік ұсынысты қалыптастырудағы және туристерді тартудағы рөлін түсінеді.
  • Образовательная программа 6B11103 Туризм және қонақжайлылық
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top