Тамақ өнеркәсібінде машина жасаудың техникалық негіздері

  • Мақсаты: Студенттерді машиналардың сапасын анықтайтын көрсеткіштер жүйесімен, техникалық объектілерге қойылатын талаптармен және техниканың даму белгілерімен таныстыру. Мазмұны: Тамақ өнеркәсібі машиналарына қойылатын талаптар. Тамақ өнеркәсібінде машиналарды дайындауға қойылатын техникалық талаптарды қалыптастыру. Тамақ өнеркәсібінің технологиялық машиналарын құрудың экономикалық негіздері. Жобалау және конструкциялау мазмұны мен кезеңдері. Техникалық ұсыныстардың конструкторлық құжаттары. Эскиздік жоба, олардың мазмұны мен құжаттары. Техникалық жоба. Техникалық жобаның конструкторлық құжаттары. Техникалық жобалардың құжаттарына қойылатын талаптар. Стандарттарды қолдану салалары-бірыңғай конструкторлық құжаттары.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top