Өңдеу өндірістері өнімдерінің сараптамасы

  • Мақсаты: қайта өңдеу өндірістері өнімдерінің сапасын зерттеу және бақылау әдістерін меңгеру, қайта өңдеу өндірістері өнімдерінің ассортиментін, сақтау шарттары мен мерзімдерін қалыптастыру саласындағы теориялық білімді бекіту. Мазмұны: астық өнімдерін, жарма мен ұнның сапасын сараптау. Макарон өнімдерінің сапасына, нан мен нан өнімдерінің, кондитерлік өнімдердің сапасына сараптама. Кәмпит сапасы Шоколад сапасы. Күлше сапасы. Дәмдік өнімдер. Шарап сараптамасы. Шарап ақаулары. Крахмал мен қантты тексеру. Өңдеу өндірістерінің өнімдерін пайдалану, сақтау режимдері мен тәсілдерін, сапасын бақылау, өнімдердің қаптамасы және оларды тасымалдау әдістерін сараптау
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top