Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық өнімдері ластағыштарын анықтау
-
Пән курсында негізгі назар тамақ өнімдерінің негізгі ластанушыларын, олардың тамаққа түсу жолдарын және оларды анықтау әдістерін зерттеуге бөлінеді. Пәнді оқу кезінде магистранттар азық-түлік өнімдері мен тамақ шикізаттарында ластағыштардың болуын химиялық және физика-химиялық әдістермен анықтауды, азық-түлік өнімдері мен тамақ шикізаттарының жекелеген ластағыштарын сәйкестендіруді үйренеді.
-
Образовательная программа 7M05302 Химия
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1