Қауіпсіздік техникасы

  • Тамақ өнеркәсібіндегі қауіпсіздік техникасының маңызы. Еңбек қауіпсіздігі және еңбекті қорғау техникасы саласындағы негізгі нормативтік құжаттар (ГОСТ, СанПиН, Еңбек кодексі, халықаралық стандарттар). Тамақ өнеркәсібінде технологиялық жабдықтармен жұмыс істеу кезіндегі қауіптер мен қауіптер. Пәнді игеру студенттерді заманауи тамақ өндірісі жағдайында жұмыс істеуге дайындайды, мұнда жабдықтар мен процестердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету басымдық болып табылады. Түлектер технологиялық жабдықты сенімді және қауіпсіз пайдалануды қамтамасыз ете отырып, персонал, өнім және қоршаған орта үшін тәуекелдерді азайтуға қабілетті білікті мамандарға айналады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top