Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары

  • Технологиялық процестердің жалпы заңдылықтары. Дисперсті жүйелердің сипаттамалары. Көптеген дисперсиялық орталарды алу. Сүт және басқа да өнімдерді гомогенизациялау. Реология негіздері. Дисперсиялық жүйелердің Гидромеханикалық процестері, сипаттамасы және бағалау әдістері. Шикізатты, ыдысты, мүкәммалды және жабдықты санитарлық өңдеу. Жылу процестері.  Агрегаттық күйді өзгертпестен жүретін жылу процестері. Агрегаттық күйдің өзгеруімен жүретін жылу процестері. Жылу алмастырғыштардың түрлері. Жылу алмасу аппараттарындағы жылуды қалпына келтіру (қалпына келтіру).
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top