Тамақ өнімдерін қайта өңдеудің физико-химиялық негіздері

  • Мақсаты: өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеудің физикалық, құрылымдық-механикалық және күштік, фракциялық, жылу-физикалық, электрофизикалық, аэродинамикалық, гигроскопиялық қасиеттері мен принциптерін зерттеу Мазмұны: Тағамдық шикізаттың түрлерін және олардың тағамдық құндылығын зерттеу; тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің физикалық -химиялық негіздерін меңгеру; жартылай фабрикаттардың қасиеттері мен дайын өнімнің сапасын зерттеу; тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін ұйымдастыру мен қалыптастырудың ғылыми негіздерімен таныстыру, шикізатты өңдеудің ұтымды әдістерін жасай білу.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top