Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін қайта өңдеудің физико-химиялық негіздері
-
Мақсаты: өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеудің физикалық, құрылымдық-механикалық және күштік, фракциялық, жылу-физикалық, электрофизикалық, аэродинамикалық, гигроскопиялық қасиеттері мен принциптерін зерттеу Мазмұны: Тағамдық шикізаттың түрлерін және олардың тағамдық құндылығын зерттеу; тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің физикалық -химиялық негіздерін меңгеру; жартылай фабрикаттардың қасиеттері мен дайын өнімнің сапасын зерттеу; тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін ұйымдастыру мен қалыптастырудың ғылыми негіздерімен таныстыру, шикізатты өңдеудің ұтымды әдістерін жасай білу.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2