Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ микробиологиясы
-
Мақсаты: студенттерді пәнді оқу кезінде қажет болатын микробиологиялық зерттеулердің маңызды әдістері мен әдістерімен таныстыру. Мазмұны: Микробиологияның негізгі түсініктері мен терминдерін білу; микроорганизмдердің жіктелуі, мүмкін микробиологиялық ластану көздері. Классикалық әдістерді қолдана отырып, мәдени-морфологиялық сипаттамалары бойынша негізгі топтардың микроорганизмдерін алғашқы идентификациялауды жүзеге асыра білу. Қоршаған орта мен тамақ өнімдеріндегі негізгі санитарлық-индикативті микроорганизмдерді анықтау, микроорганизмдердің тіршілік әрекетіне әр түрлі факторлардың әсерін анықтау дағдыларын меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1