Тамақ микробиологиясы

  • Мақсаты: студенттерді пәнді оқу кезінде қажет болатын микробиологиялық зерттеулердің маңызды әдістері мен әдістерімен таныстыру. Мазмұны: Микробиологияның негізгі түсініктері мен терминдерін білу; микроорганизмдердің жіктелуі, мүмкін микробиологиялық ластану көздері. Классикалық әдістерді қолдана отырып, мәдени-морфологиялық сипаттамалары бойынша негізгі топтардың микроорганизмдерін алғашқы идентификациялауды жүзеге асыра білу. Қоршаған орта мен тамақ өнімдеріндегі негізгі санитарлық-индикативті микроорганизмдерді анықтау, микроорганизмдердің тіршілік әрекетіне әр түрлі факторлардың әсерін анықтау дағдыларын меңгеру.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top