Тамақ өнімдер массасының реологиясы

  • Мақсаты: Тағамдық материалдардың инженерлік реологиясының негіздерін оқып-үйрену, студенттердің тағамдық массалардың құрылымын қалыптастыру саласындағы білім, білік және дағдыларын дамыту. Мазмұны: Тағамдық материалдар механикасының реологиялық негіздері. Өңдеу салаларының шикізатының, жартылай фабрикаттарының және дайын өнімдерінің физика-механикалық қасиеттерін анықтау әдістері мен құралдары. Тұтқырлық, адгезиялық және үйкеліс қасиеттерін анықтау әдістері, технологиялық процестерді есептеуде физикалық-механикалық қасиеттерді пайдалану, өңдеуші өнеркәсіптердің шикізат, жартылай фабрикаттар мен өнімдердің сапасын бақылау және жабдықтар.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top