Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдер массасының реологиясы
-
Мақсаты: Тағамдық материалдардың инженерлік реологиясының негіздерін оқып-үйрену, студенттердің тағамдық массалардың құрылымын қалыптастыру саласындағы білім, білік және дағдыларын дамыту. Мазмұны: Тағамдық материалдар механикасының реологиялық негіздері. Өңдеу салаларының шикізатының, жартылай фабрикаттарының және дайын өнімдерінің физика-механикалық қасиеттерін анықтау әдістері мен құралдары. Тұтқырлық, адгезиялық және үйкеліс қасиеттерін анықтау әдістері, технологиялық процестерді есептеуде физикалық-механикалық қасиеттерді пайдалану, өңдеуші өнеркәсіптердің шикізат, жартылай фабрикаттар мен өнімдердің сапасын бақылау және жабдықтар.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1