Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шикізатын өңдеу негіздері
-
Мақсаты - өсімдік шикізатын өңдеудің физика-химиялық тәсілдері, құралдары және жалпы принциптері туралы білімді қалыптастыру. Мазмұны: негізгі өндіріс процестерінің жіктелуі. Механикалық процестер. Өсімдік шикізатын қайта өңдеу өндірісінің физика-химиялық негіздері. Масса алмасу процестері. Өсімдік шикізатын өңдеу процестеріндегі химиялық өзгерістер. Өсімдік шикізатын өңдеудің биохимиялық және микробиологиялық негіздері. Шикізаттың қасиеттерін зерттеудің негізгі әдістері. Шикізат пен дайын өнімнің қасиеттерін зерттеудің физика-химиялық әдістері.
-
Образовательная программа 6B07271 Фармацевтикалық және парфюмерлік-косметикалық құралдар технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2