Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық химия
-
Пән студенттерге шикізат пен дайын өнімнің химиялық құрамын, тағамдық заттардың функцияларын және олардың адам ағзасына арналған рөлін, дайын өнімдерді алу үдерісіндегі физика-химиялық айналуларды, тамақ өнімдерін өндірудегі тағамдық қоспалардың рөлін, тағамдық өнімдердің жаңа түрлерін құрудағы тағамдық компоненттердің рационалды үйлесу принциптерін, тағамдық жүйелердің қасиеттерін және тағам өнімдерінің сапасын қалыптастырудағы химиялық, физико-химиялық, коллоидтық, биохимиялық рөлдерді меңгеруге мүмкіндік береді.
-
Образовательная программа 6B05302 Химия
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1