Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүтті алғашқы өндеудің инновациялық технологиялары
-
Пән сүтті алғашқы өңдеудің негізгі және инновациялық технологияларын зерттеуге бағытталған. Сүттің сапасын анықтау әдістері, қазіргі жағдайда сүтті сақтау және тасымалдау, пастерлеу әдістері, сүтті қайта өңдеудің қалдықсыз технологиясы, барлық жанама өнімдерді (майсыз сүт, айран, Сарысу) сапалы өнімдерге қайта өңдеу, сүтті ветеринариялық-санитариялық сараптау, сүтті стандарттау және сертификаттау, сүтті қайта өңдеудегі экологиялық проблемалар қарастырылады.
-
Образовательная программа 7M08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1