Тағамдық биотехнология

  • Бұл курс тамақ биотехнологиясы, өндірісті биотехнологиялық ұйымдастыру, биотехнологиялық процестер негізінде алынатын шикізат пен тағам өнімдерінің сапасын бақылау саласындағы теориялық білім мен тәжірибелік дағдыларды қалыптастырады. Курс биохимиялық реакциялардың бағыттарын анықтайтын және жоғары сапалы мақсатты өнімдердің қалыптасуын қамтамасыз ететін биотехнологиялық процестерді бақылау параметрлерін және биотехнологиялық процестер нәтижесінде түзілген өнімдерді оқшаулау мен тазартудың заманауи әдістерін, сондай-ақ алу негіздерін сипаттайды. және органикалық өнім өндіру
  • Образовательная программа 6B05105 Биотехнология
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
Top