Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдері технологиясының негіздері
-
Пәннің мақсаты – сүт және сүт өнімдерін өндіру технологиясына байланысты мәселелерді шешу қабілеттерін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында сүт өндірісінің технологиясының негіздері, сүт өнімдерінің заманауи жіктелуі мен ассортименті; олардың сапасына қойылатын талаптар, органолептикалық, физика-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштер, сапа бағалауын жүргізу case-study, студенттердің жеке және топтық жұмысы қолдану арқылы қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7