Ветеринариялық санитариялық сараптау I

  • Мақсаты: Жануарлардан алынатын азық-түлік өнімдері мен шикізатты санитарлық-гигиеналық зерттеу әдістерін зерделеу, сондай-ақ шығарылатын өнімнің ветеринариялық-санитариялық қауіпсіздігін меңгеру. Мазмұны: ет өңдеу кәсіпорындарында сойылған жануарларды дайындау, тасымалдау, қабылдау, күтіп-бағу және сою алдындағы дайындау кезінде оларға ветеринариялық қызмет көрсету қағидалары; ет өңдеу кәсіпорындарының құрылымы, сойылған жануарларды қайта өңдеу технологиясы мен гигиенасының негіздері; сау жануарлардың, сондай-ақ инфекциялық, инвазиялық және жұқпалы емес аурулармен ауыратын малдардың ағзалары мен өлекселерін союдан кейінгі ветсанэкспертизалауды ұйымдастыру және әдістемесі.
  • Образовательная программа 6B09111 Ветеринарлық медицина
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top