Ветеринариялық-санитариялық сараптау II

  • Мақсаты: сүт, сүт өнімдері, жұмыртқа, балық, бал, көкөніс пен жеміс, өңдеудің технологиясы мен гигиенасын негізге ала отырып экспортталған және импорттталған малды мал өнімдері мен шикізаттарды ветеринариялық санитарлық бақылау мен оларды сараптау әдістерін үйрету. Мазмұны: жануарлардан алынатын шикізаттың, сүттің, сүт өнімдерінің, жұмыртқаның, балық пен балдың технологиясы мен ветеринариялық-санитариялық сараптамасының негіздері; өсімдік өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық сараптамасы; жануарлардан алынатын өнімдер мен шикізаттың импорты кезіндегі ветеринариялық-санитариялық бақылау және сараптама; жануарлардан алынатын өнімдер мен шикізаттың экспорты кезіндегі ветеринариялық-санитариялық бақылау және сараптама; тамақ өнімдерін зиянды экологиялық факторлардан қорғау; сот-тергеу тәжірибесіндегі ветеринариялық-санитариялық сараптама.
  • Образовательная программа 6B09111 Ветеринарлық медицина
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top