Мейрамхана ісі

  • Студенттер тарих, мейрамхана ісінің қазіргі жағдайы мен мәселелерінің негізгі түсініктерін меңгереді.Осы курсты оқу кезінде студенттер тамақтану кәсіпорындарының жіктелуін, жаңа мейрамхананың ұйымдастырылуын, орналасқан жерін, профилін, мәзірін, клиентурасын, басқару құрылымын, технологиялық сызбаларды және қызмет көрсету түрлерін, бар, қабылдаулар мен банкеттерді ұйымдастыруды, мейрамхананың өндірістік қызметін сипаттайды.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top