Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнеркәсібіндегі заманауи технологиялар
-
Пән азық-түлік өнеркәсібі кәсіпорындарында өнімді сақтауға, өңдеуге және буып-түюге байланысты жаңа технологиялармен таныстырады, сондай-ақ қауіпсіздік пен ресурс үнемдеу технологияларына қатысты мәселелерді қарастырады. Электротехника, химия, физика және биология саласындағы прогрессивті әзірлемелер қарастырылады, олар ет өнімдерін, сүт және кондитерлік өнімдерді, жартылай фабрикаттарды, жемістерді, көкөністерді және сусымалы өнімдерді өндіру мен сақтауда кең практикалық қолдануды табады: радуризация, ультракүлгін және ИҚ өңдеу, Индукциялық қыздыру, криозализ және т. б.
-
Образовательная программа 6B05303 Химия және химиялық инжиниринг
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1