Сауда, тамақтандыру және туризм саласындағы бухгалтерлік есеп

  • Пән үш модульден тұрады, онда тауарларды сату бойынша операцияларды есепке алуды ұйымдастыру және бөлшек және көтерме саудада қаржылық нәтижелерді қалыптастыру, өнімнің өзіндік құнының калькуляциясы және оны қоғамдық тамақтандыруда өткізу, туристік фирмалар мен туроператорлардың қызметін есепке алу ерекшеліктері қарастырылады. Зерттеу ситуациялық тапсырмаларды шешу, тақырыптар бойынша практикалық жағдайларды талдау және кейстік тапсырмаларды қолдана отырып жүргізіледі.
  • Образовательная программа 6B04111 Есеп және аудит
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top