Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Гигиена принциптері және азық-түлік қауіпсіздігін басқару
-
Пән қоғамдық тамақтану орындарында гигиена мен тамақ қауіпсіздігін басқарудың негізгі мәселелерін зерттеуге мүмкіндік береді. Курс тақырыптарына HACCP принциптеріне шолу, санитарлық-эпидемиологиялық сәйкестікті ескере отырып, азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті бақылау, сондай-ақ HACCP принциптеріне негізделген азық-түлік қауіпсіздігі жүйесін енгізу мәселелері кіреді.
-
Образовательная программа 6B11101 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1