Гигиена принциптері және азық-түлік қауіпсіздігін басқару

  • Пән қоғамдық тамақтану орындарында гигиена мен тамақ қауіпсіздігін басқарудың негізгі мәселелерін зерттеуге мүмкіндік береді. Курс тақырыптарына HACCP принциптеріне шолу, санитарлық-эпидемиологиялық сәйкестікті ескере отырып, азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті бақылау, сондай-ақ HACCP принциптеріне негізделген азық-түлік қауіпсіздігі жүйесін енгізу мәселелері кіреді.
  • Образовательная программа 6B11101 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top