Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өндірісті технохимиялық бақылау
-
Пәнді игерудің мақсаты тамақ өнімдерін өндіруде технохимиялық бақылау саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру болып табылады. Бұл курста технологиялық процестің дұрыс жүруін және жоғары сапалы өнім шығаруды қамтамасыз ететін негізгі шаралар қарастырылады. Студенттер нақты өндірістік жағдайларда сапаны бақылау құралдарын қолдануды, технологиялық процестің параметрлерінің, жабдықтар мен үй-жайлардың санитарлық жағдайының нормативтік құжаттардың талаптарына сәйкестігін бақылауды үйренеді. Өндірістік жағдайда сапаны бақылаудың принциптері мен теориялық принциптерін түсіндіреді.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2