Мейрамхана ісіндегі тамақтану өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты мейрамхана шаруашылығы орындарында өнім өндірудің технологиялық процесінің негізгі кезеңдерін қарастыру. Пәнді зерделеу нәтижесінде азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін қабылдау тәсілдері, сондай-ақ шикізатты механикалық және гидромеханикалық өңдеу, жартылай фабрикаттарды жылумен өңдеу және дайын тамақты дайындау процестері игеріледі. Шикізат пен жартылай фабрикаттарды механикалық және аспаздық өңдеудің технологиялық процестері қаралады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top