Бар ісі және эногастрономия

  • Пәннің мақсаты білім алушыларды барда жұмыс істеудің кәсіби дағдыларына үйрету, оларды эногастрономия негіздерімен таныстыру, сондай-ақ үйлесімді және сапалы клиенттік тәжірибе жасау үшін сусындарды тағамдармен үйлестіруге үйрету. Курс сусындар дайындау технологияларын, барлардың жұмыс істеу принциптерін, сондай-ақ бірегей дәмдік композицияларды жасау үшін алкоголь мен тамақты үйлестіру теориясы мен практикасын зерделеуді қамтиды, алкогольсіз сусындардың әртүрлі түрлерімен, оларды беру және тағамдарды беру әдістерімен, сондай-ақ шараппен, сырамен, коктейльдермен және басқа да сусындармен жұмыс істеу негіздерімен танысады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top