Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Бар ісі және эногастрономия
-
Пәннің мақсаты білім алушыларды барда жұмыс істеудің кәсіби дағдыларына үйрету, оларды эногастрономия негіздерімен таныстыру, сондай-ақ үйлесімді және сапалы клиенттік тәжірибе жасау үшін сусындарды тағамдармен үйлестіруге үйрету. Курс сусындар дайындау технологияларын, барлардың жұмыс істеу принциптерін, сондай-ақ бірегей дәмдік композицияларды жасау үшін алкоголь мен тамақты үйлестіру теориясы мен практикасын зерделеуді қамтиды, алкогольсіз сусындардың әртүрлі түрлерімен, оларды беру және тағамдарды беру әдістерімен, сондай-ақ шараппен, сырамен, коктейльдермен және басқа да сусындармен жұмыс істеу негіздерімен танысады
-
Образовательная программа 6B11126 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2