Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамханалардағы тамақтану мәдениеті
-
Пәннің мақсаты білім алушыларға мейрамханада тамақтандыруды және қызмет көрсетуді ұйымдастыру қағидаттары туралы білім беру, оларды ас мәзірін құру және тамақтандыру процесін ұйымдастыру кезінде мәдени, этикалық және гастрономиялық ерекшеліктерді ескеруге үйрету. Пән білім алушыларды тамақтану мәдениетінің негізгі қағидаларымен таныстырады, оның ішінде тамақтану ережелері, өнімдерді таңдау, қызмет көрсету стандарттары және клиенттермен өзара іс-қимыл, гастрономиялық мәдениеттің түрлі аспектілері, тағамдардың үйлесімі, сондай-ақ мәдени және әлеуметтік факторлардың мейрамханадағы тұтынушылардың қалауына әсері қарастырылады
-
Образовательная программа 6B11126 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1