Банкеттер мен қабылдауларды ұйымдастыру

  • Пәннің мақсаты салтанатты іс-шаралардың, банкеттердің, қабылдаулардың, фуршеттер мен кейтерингтік қызметтердің әртүрлі түрлерін жоспарлаудың, дайындаудың, өткізудің және талдаудың теориялық негіздері мен практикалық аспектілерін зерделеу болып табылады. Білім алушылар банкеттер мен қабылдауларды жоғары кәсіби деңгейде ұйымдастыру және өткізу, мінсіз сервисті қамтамасыз ету, қонақтар үшін ұмытылмас атмосфера жасау үшін қажетті практикалық дағдыларды меңгереді
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top