Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамханаларда азық-түлік тауарларды есепке алу
-
Азық-түлік тауарларын реттеу саласында теориялық білім мен практикалық іскерлікті қалыптастыруды, азық-түлік тауарларының классификациясы, ассортименті мен сапасын сараптау принциптерін қарастырады. Тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету ерекшеліктерін, сондай-ақ жартылай фабрикаттарды өндірістік процеске тарту тәртібін қарастырады
-
Образовательная программа 6B11103 Қонақ үй және мейрамхана ісі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2