Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік ресурстары және экологиялық қауіпсіздік негіздері
-
Пәннің мақсаты: тамақ шикізатының түрлері, қасиеттері мен сапасы, сақтау шарттары, сондай-ақ тамақ өнеркәсібінің қоршаған ортаға әсері туралы білімді қалыптастыру. Білім алушылар экологиялық қауіпсіздік негіздерін және өндірістің тұрақты әдістерін меңгереді.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1