Марал шаруашылығы өнімдерін алу, өңдеу және пайдалану

  • Пән жоғары технологиялық жабдықтардың көмегімен маралдар мен бұғылардың пантыларын кесу және консервілеу тәсілдері, маралдар мен солтүстік бұғылардың пантыларын терең өңдеудің жаңа тәсілдері, маралдар етін, маралдар қанын консервілеу және қайта өңдеу тәсілдері, маралдардың жанама өнімдері (репродуктивті органдар, қалдықтар, ұрықтар), панталық бұғы шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу қалдықтарынан субстанциялау тәсілдері туралы түсініктерді қалыптастыруға бағытталған.
  • Образовательная программа 6B08301 Аңшылықтану және аң шаруашылығы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top