Тамақтану саласындағы бағаларды басқару

  • Пәннің мақсаты бағаны басқарудың әлеуметтік-экономикалық мәні, түрлері, функциялары, баға жүйесі, салалық баға белгілеу ерекшеліктері, тауарлар мен қызметтер нарығындағы жағдайды талдау, тауарлар (қызметтер) бағаларының тетіктері, бағаны басқару әдістері, нарықтық жағдайлардың тұжырымдамасы мен көрсеткіштері, оның бағаларды болжау үшін қолданылуы, бағаны мемлекеттік реттеудің мақсаттары мен міндеттері туралы білімі мен қабілеті болып табылады
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top