7M07252 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Торайгыров университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Еңбек нарығы мен технологияларының өзгеретін талаптарына бейімделіп, ауқымды іргелі білімге ие жаңа өндірістің мамандарын даярлау, тамақ өнеркәсібінің инновациялық қызметіне қатысуға міндеттілуге дайын
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
ЖОО атауы Торайгыров университеті
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары