6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы в М.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Инновациялық технологиялар бойынша қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер өндірісінің технологиялық процестерін жүзеге асыра алатын, креативті ойлау қабілеті бар, еңбек нарығында бәсекеге қабілетті және сұранысқа ие бакалаврларды дайындау
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 244
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары